Τετάρτη, 30 Μάιος 2012 19:01

STAR

Image Gallery

Φυλλαράκι βαρέως τύπου εξωτερικών ωφέλιμων διαστάσεων 10,5x40 mm.

Φυλλαράκι βαρέως τύπου εξωτερικών ωφέλιμων διαστάσεων 10,5x40 χιλιοστά, διπλού τοιχώματος, πάχους 1,3 χιλιοστά από διελάσιμο κράμα αλουμινίου 6060-40 και με ενδεικτικό βάρος 12,0x12,5Kgr/m².

Φυλλαράκι πολύ μεγάλης αντοχής για τις μεγαλύτερες κατασκευές Π5500xΥ3000 σε όλες τις επιλογές χρωματισμού και ανοδίωσης.

Με μεγάλη δυνατότητα φωτισμού και αερισμού.Ασφάλεια που πλησιάζει τις κατασκευές χάλυβα αλλά με την ιδιαιτερότητα ότι το αισθητικό αποτέλεσμα ταιριάζει με κατοικίες αλλά και με γκαραζόπορτες .

Λόγο ειδικού σχεδιασμού παρέχει δυνατότητα περισσότερου φωτισμού και εξαερισμού έως και 15%, αλλά και επιλογής του σχεδίου της διάτρησης από τον πελάτη.

Είναι επίπεδου τύπου το φυλλαράκι και το αποτέλεσμα αισθητικά άριστο. Η ωραιότερη επιλογή για φυλλαράκι επίπεδου τύπου με δυνατότητα μικτής κατασκευής (εξωτερικών και επικαθήμενων) και επιπλέον με δυνατότητα χρήσης σαν γκαραζόπορτας.

Πάντα στις κατασκευές με ηλεκτρική κίνηση γίνεται χρήση δαχτυλιδιών και δεστρών ασφαλείας στον άξονα για αθόρυβη λειτουργία και αντικλεπτική προστασία.